Comandă online, ridică gratuit din magazin
Livrare rapidă în Chișinău și oriunde în Moldova

Cum se livrează


Când comanzi de la ZAP, poți alege între mai multe opțiuni de livrare.

Ridicarea produselor din punctul de vânzări

Îți este comod să ridici personal produsele? Nicio problemă. Le poți ridica personal din punctul de vânzări ZAP. Te vom anunța prin SMS când produsele comandate vor ajunge în punctul nostru de vânzări ca să treci să le ridici. Din momentul în care au ajuns, produsele sunt păstrate în punctul de vânzări ZAP timp de 2 zile lucrătoare și le poți ridica în fiecare zi, de la 09:00 la 19:00. Oficiul este amplasat în orașul Chișinău, str. București 59, cu intrare din stradă.

Deoarece nu avem un magazin tradițional, te rugăm insistent să plasezi o comandă prealabilă, online sau telefonic.

Consultanții noștri te vor informa despre disponibilitatea stocului și intervalul de timp când produsele comandate vor fi disponibile pentru ridicare din oficiu.

Pentru comenzile ridicate din oficiu nu se aplică taxele de livrare, indiferent de valoarea comenzii.

Livrare prin curier

Livrăm rapid în Chișinău și oriunde în Moldova. Poţi alege locaţia – acasă, la birou sau o altă adresă menţionată, fără niciun cost suplimentar. Acceptăm o singură adresă de livrare pentru fiecare comandă. Dacă sunt mai multe adrese de livrare, te rugăm să efectuezi comenzi separate pentru fiecare dintre acestea.

Produsele sunt înmânate în ambalajul original al producătorului şi sunt asigurate pe tot parcursul transportului până la livrare. La primirea coletului te rugăm să aplici semnătura de primire nu înainte de a verifica în prezenţa curierului integritatea ambalajului, prezenţa talonului de garanţie şi a invoice-ului. Orice reclamaţii ulterioare, cu privire la aceste aspecte, sunt nule.

Termeni livrare

Termenul maxim de livrare este de 24 ore din momentul validării telefonice a comenzii. De regulă, coletul ajunge la tine mult mai rapid. Data şi ora livrării va fi coordonată cu tine.

Costuri de livrare

Taxele de livrare în raza oraşului Chişinău sunt ZERO pentru comenzile cu o valoare mai mare de 500 lei. Comenzile cu o valoare mai mică de 500 lei sunt livrate în raza oraşului Chişinău contra unei taxe unice de 50 lei.

Taxele de livrare în restul localităților din Moldova variază în dependență de tipul produsului comandat, taxa de livrare este indicată pe pagina produsului.